Politica de confidențialitate

Notorious-Store tine la confidentialitatea informatiilor vizitatorilor site-ului nostru si a persoanelor ale caror informatii personale le primim prin utilizarea depunerilor de formulare si a altor servicii conexe. Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care colectam informatiile personale prin intermediul site-ului nostru si modul in care le procesam. Aceasta politica de confidentialitate descrie, de asemenea, colectarea si utilizarea informatiilor cu caracter personal in numele clientilor care se aboneaza la platforma noastra.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica si in cazul informatiior personale pe care le colectam prin alte mijloace si pe care le adaugam la informatiile personale colectate prin operarea si livrarea serviciilor si a produselor noastre.

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC NOTORIOUS NINE SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate.

Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul „Detaliile Contului meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Notorious-Store nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Temeiurile si scopurile prelucrarii de date personale:

  Notorious-Store va colecta datele personale numai pentru scopuri specifice (daca exista acordul Clientului, daca este necesar pentru executarea Contractului, daca exista o obligatie legala)

  Notorious-Store prelucreaza datele personale ale Clientului:

  • in calitate de vizitator pe website-ul Notorious-Store

  • in calitate de client al produselor si serviciilor Notorious-Store,

  • in calitate de participant la programul de loialitate si fidelizare.

  • In scopul de a oferi cele mai bune oferte si produse sau pentru a verifica eligibilitatea Clientului pentru oferte imbunatatite

  Pana la momentul inregistrarii unei cereri de opozitie, Notorious-Store va prelucra datele personale ale Clientului, iar solutionarea cererii se va face in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic si practic.

Scopul colectarii datelor este:

  • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate.
  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail)
  • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului/cumparatorului
  • crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice fara crearea de profiluri individuale
  • raspunde intrebarilor pentru a onora cererile sau comenzile Clientului,

  • inregistra cererea Clientului de a accesa garantia

  • efectua orice alte operatiuni necesare pentru furnizarea serviciilor si produselor Notorious-Store în relatie cu Clientul.

  • pentru a personaliza experienta din din mediul online Notorious-Store

  • pentru a crea si mentine conturile de Client

  • pentru administrarea oricaror programe de fidelizare ale  persoanelor, asociate contului de Client.

  • pentru asigura protectia necesara, identificarea si prevenirea fraudelor si altor tipuri de infractiuni, reclamatiilor si altor obligatii si pentru a respecta legislatia aplicabila,

  • pentru a imbunatati produsele si serviciile Notorious-Store, prin evaluarea numarului de utilizatori care acceseaza sau utilizeaza produsele si serviciile Notorious-Store, care sunt caracteristicile produselor si serviciilor care prezinta cel mai mult interes pentru clienti, care sunt tipurile de oferte pe care clientii si le doresc si modul in care functioneaza produsele si serviciile online din punct de vedere tehnic.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege:

  • Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea Notorious-Store ca prelucram sau nu datele, iar daca da, sa oferim acces la aceste date precum si informatii despre cum sunt prelucrate.
  • Dreptul la portabilitate se refera la faptul ca se pot  primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat si la dreptul ca acestea pot fi transmise direct altui operator
  • Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand aceasta deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru
  • Dreptul la rectificare se refera la corectarea fara intarizeri nejustificate, a datelor personale inexacte
  • Dreptul la stergere/dreptul de a fi uitat inseamnă ca exista dreptul sa iti stergem datele colectate fara intarzieri nejustificate, in oricare din urmatoarele situatii: nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ati  retras consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii, datele au fost colectate ilegal, datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale, colectarea s-a făcut cu oferirea de servicii ale societatii informationale
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care Notorious-Store nu mai are nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa sunt solicitate pentru apararea unui drept in instanta, daca te-ai opus prelucrarii pentru intervalul de timp cat se verifica daca drepturile legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Victoriei nr.136A, Baia Mare, jud Maramures, in atentia SC NOTORIOUS NINE SRL-D, va puteti exercita  dreptul de interventie asupra datelor dupa caz, acest drept il puteti exercita si prin intermediul e-mail-ului trimitand cererea redactata in format electronic pe adresa de e-mail: hello@notorious-store.com  dupa cum urmeaza:

  •  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 si a Regulamentului 2016/679/UE  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 si a  Regulamentului 2016/679/UE pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
  • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Nu este necesar sa aveti un cont la noi, insa recomandam din plin acest lucru pentru a fi la zi cu ultimele noastre oferte si produse.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

De asemenea, Notorious-Store poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Notorious-Store foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul sau.

SC NOTORIOUS NINE SRL-D garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.notorious-store.com